Formació per empreses
i sector públic.

M’encanta compartir el que he après i m’ha funcionat!

Aquesta proposta neix de la meva experiència com a gestora i la necessitat de disposar d’eines i coneixements en aspectes que no són tècnics, sinó en habilitats de gestió, de lideratge i de gestió del canvi en la gestió de projectes i organitzacions.

He descobert amb els cursos que he anat realitzant tant a nivell públic com de l’empresa privada que tenen molt bona acollida i els consideren de gran valor pel seu creixement professional. 

Crec en l’aprenentatge des de la vivència per això en totes les sessions s’aplica metodologia experiencial, per integrar el coneixement mitjançant dinàmiques, gamificacions i anàlisis de casos pràctics que ajuden a interioritzar l’aprenentatge.

En les sessions presencials s’utilitza la metodologia WallChart per visualitzar, treballar i estimular la comunicació i l’entesa.

El treball col.laboratiu és essencial per assolir resultats extraordinaris.

Les formacions més demandades:

Gestió de Projectes

La gestió de projectes o project management es molt més que complir con terminis, pressupostos i executar. Malgrat aconsegueixis els objectius en aquests tres aspectes, el projecte pot fracassar perquè es solen oblidar elements claus per garantir l’èxit del mateix.

 

La gestió de projectes requereix d’habilitats com organitzar, pressupostar, exercir un bon lideratge, monitoritzar i comunicar.

 

El curs ofereix una visió 360º de la gestió dels projectes, més enllà de l’execució de la tasca, que són clau per assolir l’èxit i la creació de valor.

Contacta

Gestió de Processos

La gestió de processos és una de les eines de millora en la gestió més efectiva que existeix en qualsevol tipus d’organització.

 

Donat que alguns processos son transversals, i no només afecten a un departament, afavoreix la interrelació entre persones i a saber el paper que té cadascú en el mateix.

 

Això ajuda a disposar d’una visió global de l’organització per estructurar els sistemes de treball envers la ciutadania per tal de respondre a les seves necessitats de manera àgil, eficient i amb alts nivells de qualitat.

Contacta

Gestió del Canvi

Qualsevol canvi gran o petit que volem fer, comporta un daltabaix en l’organització encara que la situació actual fora caòtica i la futura molt beneficiosa. Els canvis s’han d’acompanyar i els líders han d’esdevenir agents de canvi per a que siguin acceptats, integrats i sostenibles en el temps.

 

No a tothom li agraden els canvis, ni tant sols allò que pensem que és simple o positiu s’interpreta així per tothom. Cal identificar els actors, els factors d’èxit i fracàs i acompanyar tot el procés. En aquest curs en tens les claus. 

Contacta

Lideratge Transformacional

La teva funció va més enllà de gestionar recursos, prendre decisions o gestionar la cartera de serveis, has d’esdevenir un agent de canvi!

 

Actualment les organitzacions han d’afrontar canvis constants: en sistemes de treball, incorporació de tecnologia o nous models de gestió. Tenir clar com afrontar aquests reptes, amb eines específiques de gestió i de gestió del canvi, és fonamental per a que el canvi sigui fluid i ecològic amb el sistema.

 

I tu ets el mirall on tota l’organització es mira, no cal que siguis un súper heroi, nomes que tinguis clar cap on has d’anar i com.

Contacta

Què opinen els que s’han format amb mi?

El curs amb l’Estela, ha estat molt amè i interessant. En aquest cas ens ha ajudat molt a com gestionar de forma eficient els projectes de una forma clara i divertida. Amb poques hores de curs hem assolit els coneixements que necessitàvem i això s’ha fet notar des de l’inici del curs.

El curs de gestió de projectes va ser excepcional, i ha suposat un abans i un després en la meva carrera professional. Estela va presentar els conceptes de manera clara i concisa, i a través d’un treball dinàmic per grups ens va proporcionar tota la informació necessària per gestionar un projecte. Vaig aprendre eines i tècniques que, a dia d’avui, aplico al meu lloc de treball, i que m’han fet millorar la meva capacitat per gestionar projectes de manera efectiva.

Si encara no tens clar si et puc ajudar amb el que has llegit, escriure-me amb la teva consulta i ens veiem un dia online o presencialment. Estaré encantada d’escoltar-te.

Contactar