POLÍTICA DE GALETES

https://estelapinol.com/

L’accés a aquest Lloc Web pot implicar l’ús de galetes. Les galetes són petites quantitats d’informació que es emmagatzemen al navegador utilitzat per cada usuari, en els diferents dispositius que pugui utilitzar per a la navegació, perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment i únicament el servidor que la va implementar llegirà. Les galetes faciliten la navegació, la fan més amigable i no danyen el dispositiu de navegació.

Les galetes són procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per l’usuari durant la seva visita al Lloc Web amb la finalitat de reconèixer-lo com a usuari, personalitzar la seva experiència i l’ús del Lloc Web, i també poden, per exemple, ajudar a identificar i resoldre errors.

La informació recollida mitjançant les galetes pot incloure la data i hora de les visites al Lloc Web, les pàgines visualitzades, el temps que ha estat al Lloc Web i els llocs visitats just abans i després del mateix. No obstant això, cap galeta permet que aquesta mateixa pugui contactar amb el número de telèfon de l’usuari o amb qualsevol altre mitjà de contacte personal. Cap galeta pot extreure informació del disc dur de l’usuari o robar informació personal. L’única manera que la informació privada de l’usuari formin part del fitxer Galeta és que l’usuari doni personalment aquesta informació al servidor.

Les galetes que permeten identificar a una persona se consideren dades personals. Per tant, a aquestes els serà d’aplicació la Política de Privadesa prèviament descrita. En aquest sentit, per a la utilització de les mateixes serà necessari el consentiment de l’usuari. Aquest consentiment serà comunicat, en base a una elecció autèntica, ofert mitjançant una decisió afirmativa i positiva, abans del tractament inicial, removable i documentat.

Galetes pròpies

Són aquelles galetes que són enviades a l’ordinador o dispositiu de l’usuari i gestionades exclusivament per Web d’Estela Piñol per al millor funcionament del Lloc Web. La informació que es recull s’empra per a millorar la qualitat del Lloc Web i el seu Contingut i la seva experiència com a usuari. Aquestes galetes permeten reconèixer a l’usuari com a visitant recurrent del Lloc Web i adaptar el contingut per oferir continguts que s’ajustin a les seves preferències.

Galetes de tercers

Són galetes utilitzades i gestionades per entitats externes que proporcionen a Web d’Estela Piñol serveis sol·licitats per a millorar el Lloc Web i l’experiència de l’usuari en navegar pel Lloc Web. Els principals objectius pels quals s’utilitzen galetes de tercers són l’obtenció d’estadístiques d’accés i analitzar la informació de la navegació, és a dir, com interactua l’usuari amb el Lloc Web.

La informació que s’obté es refereix, per exemple, al nombre de pàgines visitades, l’idioma, el lloc a la que l’adreça IP des de la qual accedeix l’usuari, el nombre d’usuaris que accedeixen, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que utilitzen, l’operador o tipus de dispositiu des del qual es realitza la visita. Aquesta informació s’utilitza per a millorar el Lloc Web i detectar noves necessitats per oferir als usuaris un Contingut i/servici d’òptima qualitat. En tot cas, la informació es recopila de forma anònima i s’elaboren informes de tendències del Lloc Web sense identificar usuaris individuals.

Podeu obtenir més informació sobre les galetes, la informació sobre la privadesa o consultar la descripció del tipus de galetes que s’utilitza, les seves principals característiques, període d’expiració, etc. al següent(s) enllaç(s):

Google Analytics

L’entitat encarregada del subministrament de galetes podrà cedir aquesta informació a tercers, sempre i quan ho exigeixi la llei o sigui un tercer el que processi aquesta informació per a aquestes entitats.

Desactivar, rebutjar i eliminar galetes

L’usuari pot desactivar, rebutjar i eliminar les galetes —total o parcialment— instal·lades al seu dispositiu mitjançant la configuració del seu navegador (entre els quals es troben, per exemple, Chrome, Firefox, Safari, Explorer). En aquest sentit, els procediments per rebutjar i eliminar les galetes poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre. En conseqüència, l’usuari ha de recórrer a les instruccions facilitades pel propi navegador d’Internet que estigui utilitzant. En el supòsit que rebutgi l’ús de galetes —total o parcialment— podrà seguir utilitzant el Lloc Web, si bé podrà tenir limitada la utilització d’algunes de les prestacions del mateix.

Aquest document de Política de Galetes ha estat creat mitjançant el generador de plantilla de política de galetes web gratis en línia el dia 29/09/2023.