Escoltar, observar, cocrear i ordenar.

Al llarg de la meva carrera profesional he constatat que aquestes paraules defineixen la meva manera de treballar.

Constantment em reinvento professionalment. El canvi, la transformació i el creixement professional formen part de la meva essència.

A la meva primera feina com auxiliar administrativa d’una empresa d’automoció ja volia canviar tota l’organització perquè veia de manera clara que no funcionaven correctament i no entenia que no fessin res al respecte!

És una tònica que s’ha repetit en totes les feines que he tingut, tant al sector privat com al públic: la transformació organitzacional, disposar d’eines i estructures que ajudin a les persones a desenvolupar la seva feina i les faci sentir bé. Escoltar, observar, cocrear i ordenar.

En l’àmbit acadèmic, soc llicenciada en ADE per la URV, Postgrau en Investigació i Tècniques de Mercat per la UOC, Màster en Direcció Pública per ESADE, Experta en Desenvolupament de Valors Organitzacionals per Zinquo, Agile Project Management i Scrum per La Salle-Universitat Ramón Llull, Master de Emprendedores pel Instituto de Pensamiento Positivo, Finisher en The Power MBA… i moltes altres formacions que m’enriqueixen a escala professional i personal 🙂

Tinc una experiència professional de més de 25 anys tant en el sector públic com privat. Soc funcionària del cos superior de la Generalitat en excedència i he estat Gerent de l’Institut de Serveis Socials de Tarragona liderant un canvi organitzatiu.

M’he acreditat com assessora dels programes d’Acció acompanyar les empreses en l’aplicació dels diversos serveis d’ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l’Empresa). El segell d’assessor acreditat l’atorga la Generalitat de Catalunya per identificar als professionals que tenen el perfil més adient per oferir un acompanyament personalitzat i expert a les empreses a través dels programes que ofereix ACCIÓ.

Constantment em reinvento professionalment, el canvi, la transformació i el creixement professional formen part de la meva essència. La meva passió és el món de l’organització i les persones que la componen, per això soc consultora de disseny organitzacional i formadora.

A més continuo alimentant la meva necessitat de contribució social com a Consultora Solidària a ESADE.

M’encanta passar estones amb la meva família, la muntanya i en els últims anys m’he aficionat al running, el ioga i la meditació… m’ajuden a posar ordre a la meva vida!

Els meus Valors

Si encara no tens clar si et puc ajudar amb el que has llegit, escriure-me amb la teva consulta i ens veiem un dia online o presencialment. Estaré encantada d’escoltar-te.

Contactar